diensten

frontend

front-end

Voor communicatiebureaus, ontwerpers of als partner in projectteams bouw ik de “voorkant” van de website (front-end development). Of in WordPress termen, een maatwerk WordPress thema. Ik maak daarbij slim gebruik van de mogelijkheden die WordPress biedt met maatwerk “content types”, “advanced custom fields” en betrouwbare plugins. Uiteraard hou ik daarbij rekening met de verschillende schermformaten voor smartphones en tablets (responsive design).

support

WordPress

Voor kleine organisaties en zelfstandig professionals verzorg ik de hele website. Ik installeer WordPress, bouw exclusief voor jou een maatwerk WordPress thema in de huisstijl en implementeer de nodige plugins. Teksten, foto’s, video’s en de site navigatie kun je zelf eenvoudig plaatsen en aanpassen. En kom je er toch even niet uit, dan kun je altijd rekenen op support van Haicu webdesign.

wordpress

service

Na oplevering help ik je op weg met optimaliseren van de vindbaarheid in Google en met promotie van de website. Bijvoorbeeld met een nieuwsbrief en de inzet van social media als LinkedIn, Twitter en Facebook.

In een workshop of korte instructie bij jou op locatie leer ik de site redactie de fijne kneepjes van WordPress. Heb je af en toe een vraag dan kun je altijd bellen of op een WordPress Meetup Utrecht langskomen. Heb je regelmatig vragen? Sluit dan een service contract af.

Kortom, op Haicu webdesign kun je rekenen!