werkwijze

Vaak werk ik in opdracht van communicatiebureaus of ontwerpers. Zij bedenken een concept, ontwerpen een site en schakelen mij in voor het bouwen van het WordPress front-end. Ik maak van het idee of ontwerp een goed functionerende website. Ook werk ik regelmatig met een projectteam van experts samen aan het realiseren van uitgebreide maatwerk websites.

Voor kleine organisaties en zelfstandig professionals ontwerp en bouw ik complete websites met WordPress. Daarbij focus ik op het realiseren van websites voor creatieve professionals, sociale bedrijven en non-profit organisaties die werken aan duurzaamheid.

samenwerking

Graag werk ik samen met jou of je projectteam aan de website. Er is vaak al de nodige kennis in huis waar we gebruik van kunnen maken. Ik help dan bij de werkzaamheden waar jullie zelf niet uitkomen of simpelweg geen tijd voor hebben.

structuur en vormgeving

Bij aanvang denk ik graag mee over de opbouw, structuur en indeling van de website. Daarna kan ik de vormgeving en technische uitwerking verzorgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen vormgever in te schakelen bij het ontwerp van de website. Ik werk dan het ontwerp uit en koppel het aan WordPress.

netwerk collega’s

Voor specifieke zaken voor je website kunnen we een beroep doen op een netwerk van collega’s. Denk aan communicatie professionals, ontwerpers en vormgevers. Voor de inhoud van de website is er vaak al veel informatie in huis. Waar nodig kan dit worden aangevuld met behulp van fotografen, tekstschrijvers en videomakers. Na livegang is nadere specialistische inzet mogelijk voor promotie van de website via social media en nieuwsbrieven. Of voor verdere optimalisatie van de vindbaarheid van de website met Google.