over Haicu webdesign

Haicu webdesign is het webdesign bedrijf van Han Hegeman. In 1995 ben ik gestart met het ontwerpen en bouwen van websites rond het thema duurzaamheid. In 1998 heb ik de stap gemaakt naar zelfstandig professional. Ik heb in de loop der jaren met verschillende systemen websites gebouwd, zoals Cobra, Joomla en Drupal. Vanaf 2008 heb ik me gespecialiseerd in het bouwen van sites met WordPress. WordPress is makkelijk in gebruik en het biedt tegelijkertijd goede mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk websites.

WordPress community

WordPress kent een uitgebreide community van mensen die helpen met de ontwikkeling ervan. Dat gaat niet alleen over het programmeren van WordPress en plugins, maar juist ook over vele andere zaken. Denk daarbij aan vertalen, support, design, content en marketing. Regelmatig werk ik samen met anderen die ook actief zijn in de WordPress community.

Monique Dubbelman

Monique werkt als zelfstandig digitaal strateeg en web consultant met haar bedrijf BOEmedia. Ze helpt zelfstandig professionals en ondernemers in het mkb bij het opzetten, verbeteren en uitvoeren van hun digitale (marketing) strategie. Monique spreekt regelmatig op Wordcamps. Onlangs nog in Berlijn en binnenkort zelfs in New York.

Roel Veldhuizen

Roel is eigenaar van Inesta in Utrecht. Met zijn bedrijf werkt hij het liefst aan maatwerk sites en applicaties waar wat technische uitdagingen bij komen kijken, bijvoorbeeld complexe API koppelingen van WordPress met een andere systemen. Samen met Roel organiseer ik ook de WordPress Meetup Utrecht

Jaap Wiering

Jaap heeft een grafische vormgeving als achtergrond en werkt met zijn bedrijf Fanagalo aan de ontwikkeling van websites. Jaap zoekt daarbij altijd naar het juiste evenwicht tussen vorm, inhoud en techniek. Regelmatig kom ik Jaap tegen op WordPress “contributor” dagen waar we samenwerken aan de verdere ontwikkeling van WordPress.

Partners

Verder werk ik samen met partners op het gebied van ontwerp, strategie, communicatie, reclame, content redactie, video, fotografie, online marketing en hosting. Enkele partners waar ik regelmatig mee werk:

hoezo Haicu?

Haicu verwijst naar een Japans natuurgedicht (Haiku – spreek uit Haikoe). Deze gedichten vatten in slechts enkele regels een natuur impressie. Knap dat iemand met weinig woorden zo’n mooi beeld kan oproepen. Deze combinatie van schoonheid en eenvoud streef ik ook na in mijn werk.