WordPress installatie service

Het motto van WordPress is ‘iedereen kan publiceren’. WordPress is dan ook aangenaam eenvoudig in gebruik en ideaal voor doe-het-zelvers. Alleen kan het installeren van WordPress op je eigen hosting account nog een drempel zijn waar je even overheen moet. Om je daarmee te helpen kan Haicu webdesign de installatie van WordPress voor jou doen. Je hebt dan snel een werkende website, waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Wat heb je nodig?

Voor gebruik van WordPress op je eigen domeinnaam heb je een hosting account nodig bij een provider, en natuurlijk een domeinnaam. Deze vraag ik dan voor je aan bij Greenhost, een betrouwbare, behulpzame en groene provider. De kosten voor de hosting account inclusief domeinnaam zijn € 54 per jaar (ex BTW). De rekening hiervoor komt rechtstreeks van Greenhost.

Wat krijg je?

Haicu webdesign zet op jouw website de meest recente versie van WordPress neer en richt deze in met enkele basis instellingen. Denk daarbij aan zaken als de datum met zomertijd en de gewenste taal. Je ontvangt de inlog gegevens op je e-mail adres en kunt direct met je nieuwe website aan de slag. Dit kost eenmalig slechts € 80 (ex BTW).

WordPress thema

Op de website draait dan het standaard thema van WordPress. Om je website iets meer een eigen gezicht te geven kun je zelf een ander thema uitkiezen. Dat is soms een tweede drempel omdat er zo ontstellend veel thema’s beschikbaar zijn. Je verdwaalt gemakkelijk in het woud aan thema’s. Om je op weg te helpen hebben we enkele thema’s op een rijtje gezet waar wij goede ervaringen mee hebben.

Je kunt bij de installatie service eventueel een specifiek thema aanvragen. Dan nemen we dat mee bij het installeren van WordPress.  Het installeren van een eigen thema kost € 80 (ex BTW). Dat is exclusief de eventuele aanschaf kosten van het thema.

Let op: de hoeveelheid werk voor het verder inrichten van een website met logo, kleuren, lettertype, menustructuur, plugins en bijvoorbeeld widgets kan sterk varieren per thema. Daar help ik je ook graag mee op weg, maar bel of mail met specifieke wensen.

Kortom, wil je snel aan de slag met je eigen WordPress website?
Vraag dan nu de installatie aan per e-mail.